age of empires 3 türkçe yama,nfs carbon trainer,gta san andreas türk araba yamaları,gta oyunları,need for speed carbon trainer,age of empires 3 türkçe yama indir,gta san andreas şahin yaması,gta türk 100 save,nfs carbon yamaları,gta türk 100 bitmiş save indir,gta san andreas kar modu indir,nfs carbon para hilesi,age of empires 3 tr yamae city zombie mod indir

Salı, Mayıs 12, 2009

call of duty 4 savaş oyunu ve türkçe yaması indir

Call Of Duty 4 Savaş Oyunu

Call Of Duty 4 Oyunu İçin Ahmet Hakan KARAASLAN Tarafından Hazırlanmış Call Of Duty %100 Savedir.
Call Of Duty %100 Save Ahmet Hakan Tüm Hakları Saklıdır
Dağtılmasında Ve Çoğaltılmasında Hiçbir Sakınca Yoktur
Call Of Duty 4 Oyununa Giriniz Cpt.Ahmet Adında Bir Profile Olacaktır.Captain Ahmet'e Girip Mission Select'e Girip Bir Bölüm Seçip Oynamaya Başlayın.
Call Of Duty 4 Oyunu Yama Kurulumu:
Yamayı kurmaya başlamadan önce Call Of Duty 4 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Yamayı programını kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak bu yamaC:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles klasörüne kurulacaktır. Eğer siz programı farklı bir klasöre kurmuşsanız, yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.
Not: Her ihtimale karşı players klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer yamadan memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.
Call of duty 4 türkçe yama

oyun indir

About

Blogger tarafından desteklenmektedir.